حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم واعظ موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر نرمش قهرمانانه، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با توجه به احاطه و اشرافی که در مسائل داخلی و بین المللی دارند، به عنوان فقیه جامع الشرایط متوجه هستند که در هر لحظهای باید تصمیمات مناسبی را برای اداره کشور اتخاذ کرد؛ از آنجایی که دو عنصر زمان و مکان در صدور فتوا و حکم نقش قائل هستند، نرمش قهرمانانه را مطرح کردند.
وی به تیین اصل نرمش قهرمانانه پرداخت و تصریح کرد: امروز و بعد از گذشت 35 سال از انقلاب، نظام اسلامی از ثبات و اقتدار کافی برخوردار است و دوستان و دشمنان به توان، موقعیت ممتاز و محبوبیت جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی اذعان دارند، در صورت مهیا بودن شرایط، می توان با هرکشوری که حق ملت ایران را به رسمیت بشناسد، مذاکره کرد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به این که اوباما در سخنرانی خود در سازمان ملل، به طور ضمنی به این نکته اعتراف کرد که توانایی تغییر نظام در ایران را ندارد، ابراز داشت: سران آمریکا با وجود صرف میلیاردها دلار برای این امر، در رسیدن به هدف خود ناکام ماندهاند.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اساساً نظام اسلامی ایران، نظامی است که پایه های مردمی محکمی دارد و با وجود رهبری حکیم، مدیر، مدبر و شجاع و نیز مردم فداکار و بصیر، دشمنان نمیتوانند به انقلاب و نظام وارد کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: بدون شک ملت ایران با سخت کوشی، ایستادگی خود، در پرتو توکل بر خدا و توجه به اقتصاد مقاومتی، مشکلات را پشت سر میگذارد و قلههای افتخار را یکی پس از دیگری، فتح خواهند کرد.
حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی ادامه داد: دشمنان تا پیش از این حاضر به پذیرش حق هستهای ایران نبودند، اما اکنون مجبور به پذیرش آن شدهاند و این مساله حاصل تدبیر والای رهبری و عملیاتی شدن این تدابیر توسط مردم می باشد.
وی تاکید کرد: در واقع رهبر معظم انقلاب با طرح مساله نرمش قهرمانانه، درصدد این بودند که بگویند ما به دنبال یک زندگی اجتماعی با بقیه ملتها هستیم و هر ملتی که حقوق ایران را بپذیرد، آماده ارتباط با آن کشور میباشیم؛ البته رژیم صهیونیستی یک استثنا است، چرا که اساساً مشروعیت ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی همچنین با اشاره به سفر رئیس جمهور به نیویورک، گفت: ما باید در چارچوب سیاست های نظام با سایر ملت ها و کشورها ارتباط و همکاری دو جانبه داشته باشیم و سفر اخیر رییس جمهور به نیویورک نیز در مسیر اثبات حقانیت ایران بوده و توفیق نسبی در این سفر به دست آمد.
وی با اشاره به مذاکرات و ارتباطات هیئت مذاکره کننده ایرانی در نیویورک، ابراز داشت: در این سفر، برخی ارتباطات و تماس هایی برقرار شد که امیدواریم در مسیر نرمش قهرمانانه به نتیجه مطلوب برسد و بهترین نتیجه را از این مسئله ببریم.
عضو خبرگان رهبری همچنین در پایان یادآور شد: نشست وزیران خارجه کشورهای 1+5 در آمریکا و تلاش برخی از روسای جمهور کشورها برای دیدار با حجت الاسلام والمسلمین روحانی، نشان دهنده عظمت نظام اسلامی است.
نظر شما